Finansjaal

In het Nederlandse onderwijssysteem wordt er veel aandacht besteed aan het leren van skills waar je tijdens je werkende leven iets aan hebt.

Voor dingen die handig zijn in je persoonlijke leven is er helaas minder aandacht. Je leert niet hoe geld precies werkt en hoe je het in je voordeel kunt laten werken. Best wel raar eigenlijk, vinden wij.

Vaak komt dit besef pas op latere leeftijd, terwijl het juist heel waardevol is om hiermee aan de slag te gaan als je iets jonger bent.

Bovendien zijn persoonlijke financiën niet het meest spannende onderwerp. Er wordt vaak op op een saaie en ingewikkelde manier over geschreven. Finansjaal doet dit anders.

Finansjaal is anders.

Finansjaal maakt kennis over persoonlijke financiën beschikbaar voor iedereen. We gaan je niet wijsmaken dat je met een slimme truc snel rijk kunt worden, want daar geloven we niet in. Sorry.

We geloven wel in slimme financiële keuzes maken, elke dag weer. Maar wat zijn de beste keuzes? Je hoort waarschijnlijk veel verschillende dingen van familie, vrienden en collega’s.

Dit is het punt waar deze site om de hoek komt kijken. Samen met jou zoeken we uit wat écht het beste is om te doen. Zo objectief mogelijk.

Je zult vaak lezen over hoe je de risico’s kunt beperken en wat de valkuilen zijn bij bepaalde zaken. We hebben namelijk het beste met je voor. Toch is het goed om altijd zelf na te blijven denken.

We wensen je veel leesplezier op onze website!