9 manieren om snel geld te verdienen met je telefoon

Tegenwoordig kun je op veel verschillende manieren geld verdienen via het internet. De makkelijkste manier is echter om geld te verdienen via je telefoon. Deze heb je namelijk altijd bij je.

Daarom noemen we in dit artikel een aantal manieren om snel geld te verdienen met je telefoon. Je kunt dan de manier kiezen die het beste bij je past.

Waarom snel geld verdienen op je telefoon?

Het eerste voordeel van geld verdienen met je telefoon is dat het erg toegankelijk is. Je hebt je telefoon namelijk altijd bij je. Dit betekent dat je ook vrijwel altijd de mogelijkheid hebt om extra geld te verdienen met je telefoon. Denk hierbij aan momenten dat je ergens moet wachten. Je kunt normaal dan niet echt iets doen. Wanneer je manieren weet om geld te verdienen met je telefoon kun je deze tijd toch nuttig besteden.

Met je telefoon kun je makkelijk online geld verdienen zonder investering. De meeste mensen hebben namelijk al een telefoon. De manieren die in dit artikel worden genoemd vereisen overigens ook geen investering. Je kunt dus meteen zonder riscio aan de slag.

Hoe kun je snel geld verdienen met je telefoon?

In dit artikel noemen we een aantal manieren hoe je snel geld kunt verdienen met je telefoon. Elke manier beoordelen we op drie hoofdpunten; snelheid, moeilijkheidsgraad en verdienpotentieel.

We gaan je echter niet beloven dat je snel rijk wordt. Veel van deze manieren zijn een leuke manier om wat extra geld te verdienen. Denk dus altijd aan het volgende: wanneer iets weinig moeite kost, levert het waarschijnlijk ook niet zoveel op.

1) Enquêtes invullen

SnelheidMoeilijkheidsgraadVerdienpotentieel
HoogLaagLaag

Enquêtes invullen is een van de makkelijkste manieren van hoe je snel geld kunt verdienen op je telefoon. Je kunt namelijk binnen een paar minuten een account aanmaken en meteen beginnen met het invullen van vragenlijsten.

Bij het invullen van enquêtes beantwoord je vragen tegen betaling. Je krijgt dan geld voor het geven van je mening. Deze vragen worden vaak uitgezet door bedrijven of de overheid om informatie van consumenten te verzamelen.

Over het algemeen kost het invullen van een vragenlijst niet veel tijd. Je kunt het dus makkelijk tussendoor doen. Sommige vragenlijsten kosten slechts 5 minuten, terwijl je met andere vragenlijsten 15 minuten bezig bent. Wanneer een vragenlijst langer is dan krijg je er natuurlijk ook meer geld voor.

Euroclix is een van de meest bekende platformen voor het invullen van enquêtes. Naast enquêtes kun je er ook nog op andere manieren geld verdienen. Hier komen we verder in dit artikel op terug.

Daarnaast is YouGov ook een populair platform voor het invullen van enquêtes.

2) Sociale media

SnelheidMoeilijkheidsgraadVerdienpotentieel
Laag - GemiddeldGemiddeldHoog

Tegenwoordig verdienen veel mensen geld met sociale media. De mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos. Je kunt bijvoorbeeld een YouTube-kanaal of een Instagramaccount beginnen, maar er zijn natuurlijk nog meer mogelijkheden.

Het lijkt echter makkelijker dan het is om een account of kanaal op te bouwen met genoeg volgers om er geld mee te verdienen.

Wanneer je geld wil verdienen met YouTube, dan kun je dit vooral doen door middel van advertentie-inkomsten (voor, na of tijdens de video), sponsors (deze video is mogelijk gemaakt door) of affiliate marketing (producten van andere bedrijven verkopen). Bij Instagram kun je onder andere geld verdienen met affiliate marketing en gesponsorde posts.

De vraag is natuurlijk of je hiermee snel geld kunt verdienen. Wanneer jouw kanaal of account viral gaat, dan kan het snel gaan. Over het algemeen zul je dus wel meer tijd in de opbouw moeten stoppen voordat het iets gaat opleveren. Geld verdienen met social media is dus geen erg snelle manier. Het potentieel is echter wel hoger dan bij andere manieren.

3) Cashback

SnelheidMoeilijkheidsgraadVerdienpotentieel
HoogLaagGemiddeld

Door middel van cashback kun je geld terugkrijgen op online-aankopen en het afsluiten van abonnementen. Natuurlijk moet je hiervoor eerst zelf geld uitgeven, maar wanneer je de aankoop eigenlijk sowieso wilde doen dan verdien je dus wel geld door gebruik te maken van cashback.

Bij het kopen van producten krijg je vaak een paar procent terug. Dit is dus niet heel veel wanneer je iets koopt dat minder dan €100 kost.

De cashbacks die het meeste opleveren zijn abonnementen en verzekeringen. Het bedrijf verdient hier natuurlijk ook veel meer aan dan een paar schoenen. Bij abonnementen en verzekeringen kun je vaak tientallen euro’s terugkrijgen. Een goed voorbeeld hiervan is de zorgverzekering die je elk jaar moet afsluiten.

4) Spullen verkopen

SnelheidMoeilijkheidsgraadVerdienpotentieel
HoogLaagGemiddeld

Een andere manier om snel geld te verdienen met je telefoon is het verkopen van spullen. Je kunt dit bijvoorbeeld doen op grote platformen zoals Marktplaats of Vinted.

Door het verkopen van spullen via je telefoon kun je dezelfde dag al geld verdienen. Afhankelijk van de hoeveelheid spullen die je hebt, kun je hier een behoorlijk bedrag mee verdienen. Veel mensen hebben namelijk meer ongebruikte spullen dan ze denken.

Met het verkopen van spullen kun je tegelijk opruimen en geld verdienen. Bovendien is het duurzaam want je spullen krijgen een tweede leven.

5) E-mails met reclames lezen

SnelheidMoeilijkheidsgraadVerdienpotentieel
HoogLaagLaag

De allermakkelijkste manier om geld te verdienen is het lezen van e-mails met reclames. Je krijgt dan regelmatig e-mails in je mailbox. Wanneer je op een e-mail klikt dan verdien je een klein bedraag (vaak 1 cent).

Veel zal het dus niet opleveren. Het ligt er echter aan hoeveel e-mail je ontvangt. Dit zal onder andere te maken hebben met je profiel. Wanneer je dit elke dag doet dan kan het op jaarbasis alsnog een leuk bedrag opleveren.

Eerder hebben we Euroclix al genoemd voor het invullen van enquêtes. Je kunt hier ook e-mails lezen voor geld.

6) Testen van websites en apps

SnelheidMoeilijkheidsgraadVerdienpotentieel
GemiddeldLaagGemiddeld

Bedrijven willen vaak feedback voor hun app op website. Ze kunnen deze dan weer verbeteren. Dit kan de bedrijven veel geld opleveren in de toekomst. Ze hebben echter wel mensen nodig om te testen. Jij kunt je aanmelden om tester te worden.

Je kunt je bijvoorbeeld aanmelden bij UserSense. Je krijgt dan minimaal €15 voor 20 minuten testen. Het aantal opdrachten dat je kunt krijgen hangt af van je profiel.

7) Foto’s verkopen

SnelheidMoeilijkheidsgraadVerdienpotentieel
GemiddeldHoogGemiddeld - Hoog

Maak je graag foto’s met je telefoon? Tegenwoordig zijn de camera’s op mobiele telefoon van erg hoge kwaliteit. Wanneer je erg mooie foto’s maakt dan kun je deze foto’s verkopen. Op deze manier verdien je een zakcentje met je hobby.

Je kunt dit eenmalig doen voor een groter bedrag, maar het is ook mogelijk om je foto’s te verkopen als stockfoto. Je krijgt dan elke keer een (klein) bedrag wanneer iemand je foto gebruikt. Dit is dus een vorm van passief inkomen.

8) Koopzegels sparen

SnelheidMoeilijkheidsgraadVerdienpotentieel
HoogLaagLaag

Door koopzegels te sparen kun je erg makkelijk geld verdienen met je telefoon. Bij Albert Heijn kun je namelijk koopzegels digitaal sparen. Wanneer je jouw bonuskaart scant, worden er automatisch ook koopzegels bijgeschreven. Rijk word je hier niet van, maar het is de meest passieve manier van een klein extraatje verdienen met je telefoon.

Je bespaart hiermee 0,6% op je boodschappen. Dit wordt 1,2% wanneer je Albert Heijn premium hebt. Daarnaast kun je ook automatisch airmiles sparen voor nog meer voordeel.

9) Mystery shopper worden

SnelheidMoeilijkheidsgraadVerdienpotentieel
GemiddeldGemiddeldGemiddeld - Hoog

Met sommige apps kun je geld verdienen door mystery shopper te worden. Bedrijven willen namelijk weten hoe hun producten in de winkels staan. Als mystery shopper ga je dit voor hun uitzoeken.

In de app krijg je dan opdrachten die je kunt uitvoeren. Denk hierbij aan een schap in de supermarkt fotograferen met je telefoon en hier een aantal vragen over beantwoorden. Roamler is een bekende app waarmee je mystery shopper kunt worden.

Conclusie

Je hebt in dit artikel een aantal manieren kunnen lezen hoe je snel geld kunt verdienen met je telefoon. Staat jouw favoriete manier er nog niet tussen? Laat het dan weten in de reacties onder dit artikel.

Blijf op de hoogte!

De laatste updates en nieuwe artikelen, direct in je inbox.

Disclaimer

We zijn geen professioneel adviseurs. De informatie op deze website is gebaseerd op onze persoonlijke mening en ervaring. Dit is een geen enkel geval financieel advies. Let op: beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kunt je inleg (deels) verliezen. Dit artikel kan reclame bevatten. Wil je gaan beleggen bij een broker, bekijk dan altijd het prospectus op de website van de betreffende broker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.